Albasoft Studio
München

ALBASOFT RADIO MÜNCHEN  
Drejtori Gjeneral Albasoft Studio  Ju Dëshirojm Qaste Të Mira
Disponim Dhe Argetim Në Radion Tonë Ne Kujdesemi Per Disponimin Tuaj.